Tomaatti ja rosmariini 31.8.2014 |
Tomaatti punastui reilun kahden viikon kuluttua. Se ei ollut kovin maukas. Rosmariinin käytin leipätaikinaan. Tein niistä sämpylöitä. Yleensä pidän rosmariinisämpylöistä, mutta näissä yrtti ei juuri maistunut. Tuoretta pitäisi käyttää ilmeisesti paljon enemmän kuin kuivattua.
Basilikasadosta sen sijaan leivoin pataleivän. Taikina vaati vähän työstämistä ja todella pitkän kohotusajan. Leiväksi se paistettiin teräspadassa uunissa.
Basilikalla maustetun pataleivän taikina |
Valmis pataleipä |
Pakastin muutamia kauneimpia krassinkukkia. Ne ovat syötäviä, joten niillä on helppo koristella joku salaatti tai leivonnainen. Saapa nähdä, miten niille käy pakastimessa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti